Inloggen
Contact Info

DRI3
Kandinskystraat 3
1328 KB Almere

  036 521 73 11

   info@dri-3.nl

   KvK: 39093548

Onderhoud voor bedrijven

Het beheer van uw computernetwerk en/of systemen kunt u intern houden, maar u kunt dit natuurlijk ook uitbesteden wanneer dit te veel tijd, werk en geld kost.

Onderhoudscontract
Een onderhoudscontract op maat kan variëren van 2 uur per 4 weken, 1 dag per week tot 4x per jaar.

Na inventarisatie van uw netwerk en werkplekken maken wij een rapport, waarin de eventuele knelpunten staan aangegeven met de, in onze ogen, gewenste oplossing(en).

Sommige zaken zullen meer prioriteit hebben dan anderen en zo komen we tot een plan van aanpak.

Een aantal zaken zullen op basis van werkelijke uren worden opgelost. Hierna kan een inschatting worden gemaakt van de uren die het onderhoud vergt.

Op de uren is een staffelkorting van toepassing.

Overigens zoeken wij altijd naar de beste, maar ook goedkoopste oplossing, zoveel mogelijk van de bestaande onderdelen in uw netwerk worden 'herbruikt'.

Strippenkaart
Een stippenkaart, (meer geschikt voor ZZP’ers en bedrijven met 1-3 personen)

U koopt een kaart met 15, 20 of 30 uren dienstverlening.

Naar behoefte kunt u deze dan gebruiken, u wordt met voorrang geholpen én u koopt uw uren met korting in.

Andere servicecontracten eventueel op aanvraag mogelijk.

Neem voor meer informatie contact op met DRI3.

 

 

Nieuws

Hoe Windows XP Vista overleeft


Bron: Webwereld

De consumentenvarianten van Vista krijgen vanaf april geen patches meer. Maar het oudere XP nog wel. Schendt Microsoft hiermee niet de eigen supportregels? Nee, hoor.

Microsoft beëindigt binnenkort de support voor de meest actuele versies van Windows Vista: dus compleet met het tweede pakket patches (service pack 2, ofwel SP2). Eerder is de support voor oudere 'Vista-versies' al komen te vervallen.

Er bestaan namelijk verschillende periodes van support op de verschillende tussenversies van een besturingssysteem. Daarnaast zijn er nog supportverschillen voor de diverse uitvoeringen van zo'n softwareproduct. Denk aan de pakketten voor consumenten- en zakelijk gebruik, naast 32- en 64-bit varianten.

RTM, SP1, SP2, SP3
Allereerst is er de oorspronkelijke versie van de eerste release (RTM, ofwel release to manufacturing). Daarna volgt de Windows-tussenversie met een later uitgekomen service pack (SP). Voor Vista zijn er twee SP's uitgekomen, terwijl voorganger XP er drie heeft gekregen. Het meest recente SP van XP wordt nog steeds ondersteund.

Die support zit ondertussen wel in de uitgebreide supportfase, die volgt op de vijfjarige algemene supportperiode. In die tweede, extended fase brengt Microsoft alleen security-fixes uit. XP blijft dus verstoken van nieuwe functies en van oplossingen voor niet-werkende non-security kwesties. Bedrijven kunnen wel supportcontracten afsluiten waarbij ze tegen betaling eigen hotfixes kunnen krijgen...

Lees verder...